Yogastage met Heinz Grill in Italie 

Yoga- en studieweekend met Heinz Grill (Lundo - Italië)

Het ontwikkelen van vormgevend vermogen
in de yoga-oefeningen en het sociale leven

Van vrijdag 22 t.e.m. 24 september 2017, Online inschrijven

THEMA: Wat zijn vormgevende krachten en hoe worden ze ontwikkeld, Waarom zijn ze tegenwoordig belangrijk op alle vlakken, hoe werken ze gezondheidsbevorderend en opbouwend op de levenskrachten, hoe werken ze in de natuur, ....

Studie- en yogaweekend ter spirituele verdieping met Heinz Grill in Noord-Italië (Lundo). Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de diepere gedachten en samenhangen van de yoga en deze gedachten willen leren omzetten in de yoga-oefenigen en in het sociale leven is er in het najaar een yogastage met Heinz Grill voorzien. Heinz Grill is spiritueel leraar en ontwikkelde gedachten en inhouden die tot een nieuwe yogawil bijdragen.

De seminaries met Heinz Grill leiden altijd tot een goede vooruitgang in de oefenpraktijk, in de gewaarwordingsontwikkeling en in het vatten van de samenhangen. Ze leiden verder tot nieuwe mogelijkheden en hoopvollere toekomstperspectieven.

De stage is bedoeld voor een groep van max. 30 personen. Ik zorg voor de organisatie, de begeleiding en de vertaling ter plekke. We vertrekken op donderdag 21 september 2017 rond de middag met het vliegtuig vanuit Charleroi naar Milaan (Bergamo). We keren terug op zondagavond. De richtprijs voor het seminarie is 125 euro + kosten voor vertaling, organisatie en begeleiding 75 euro. Je moet ongeveer 550 euro rekenen voor de totale kosten. Seminarie, vliegtuig, parking, verplaatsing ginder, overnachting, eten, … . De totale prijs hangt vooral af van het vliegtuigticket (= variabel).

Indien interesse kan je mij graag contacteren.