Diverse Yogaworkshops

 

Yogaworkshops - XL yogalessen
Te Beernem (Brugge) op zondagvoormiddag.

Voor mensen die goede vorderingen willen maken in hun yogapraktijk

Heb je al ervaring met yoga en ben je op zoek naar mogelijkheden om goede vooruitgang te maken in de yogapraktijk of een nieuwe dimensie aan je praktijk toe te voegen dan zijn deze yoga workshops voor jou goed geschikt.

Data najaar 2019:

- Zondagvoormiddag 6 oktober van 9u tot 12u - Klik hier voor online inschrijving

- Zondagvoormiddag 13 oktober van 9u tot 12u - Klik hier voor online inschrijving

Cursusbijdrage: 30 euro per sessie.
Indien je inschrijving online niet lukt dan kan je mij ook een mail sturen met je gegevens: info(at)yogaschooltrikon.be

Tijdens de yogaworkshops voor gevorderden wordt er meer dan in de gewone wekelijkse yogalessen stil gestaan bij enkele specifieke yoga-asana (yoga-houdingen) die dan meermaals gedemonstreerd, uitgelegd, uitgevoerd en gecorrigeerd worden. Er zal ook meer uitleg gegeven worden omtrent het idee, de betekenis, het karakter en de te ontwikkelingen diepere gewaarwording van deze yogahoudingen. Op die manier krijg je geleidelijk aan een betere voorstelling omtrent deze yogahoudingen waardoor de praktische uitvoering of lichamelijke omzetting beter zal lukken. Want je boekt in een yogahouding niet alleen vooruitgang door de yoga-asana veelvuldig te beoefenen, maar nog veelmeer doordat je er een betere voorstelling voor verkrijgt en er meer inzicht in verwerft. Er zullen ook altijd één of meerdere gevorderde houdingen aangeleerd worden al naar gelang de deelnemers en wens van de deelnemers. De workshops zijn dus zowel geschikt ter inhoudelijke verdieping alsook om goede vorderingen te maken in de uitvoering en in de mentale sturing van de houdingen. Op vraag van de individuele deelnemers kan er ook specifiek rond een bepaalde yoga-asana gewerkt worden?
Er wordt tijdens de workshops rekening gehouden met de wensen vanuit de groep:
bijvoorbeeld wat betreft in welke yoga-houdingen je vorderingen wil maken. 

Yoga Workshop: Innerlijke ontwikkeling en versterking
Te Oostende in 'De Loft'

Workshop met inhoudelijk en praktisch gedeelte ter ontwikkeling van je vormgevend voorstellingsvermogen en een rijke gewaarwordingsleven in de yoga-asana. De workshop is interessant en verrijkend voor iedereen gelijk welke yogastijl je beoefend.

Vrijdag 22 november 2019 van 19u tot 21u30

1. Vooreerst is er een inhoudelijk gedeelte (half uur) waarbij uitgelegd wordt wat we onder innerlijke ontwikkeling en versterking kunnen begrijpen en hoe dit tot stand komt.
2. Direct aansluitend is er een XL yogasessie (2 uur) waarbij je de gedachten in de yogapraktijk zal leren omzetten.

Yoga kunnen we ruimer begrijpen dan een lichamelijke discipline die tot een energetische opbouw en een betere fysieke gezondheid leidt. En yoga is ook meer dan een oefenpraktijk die rust en ontspanning met zich meebrengt. Yoga is een integrale en praktische ontwikkelingsweg waarbij zowel de geestelijke vermogens, het ziels- of bewustzijnsleven en verder ook het fysieke en sociale leven tot ontwikkeling zouden moeten komen.
De ontwikkeling van je bewustzijnsleven en je geestelijke scheppende vermogens vragen net als de ontwikkeling van het fysieke een goede kennis van zaken.
Tijdens deze yoga workshop zal je leren hoe je de diverse yogahoudingen vanuit het bewustzijn door middel van heldere voorstellingen scheppend actief kan vormgeven en hoe dit tot een praktische ontwikkeling en versterking van het denken, het voelen en de wil leidt. Deze vorm van werken leidt vanuit heldere voorstellingen tot rijke en opbouwende gewaarwordingen die zich tot in de fysieke vorm esthetisch uitdrukken.

Online inschrijven via deze link
Indien het niet lukt stuur een mail naar: info(at)yogaschooltrikon.be
Cursusbijdrage: 25 euro

De workshop is vooral geschikt voor mensen die al yoga beoefenen. De stijl die je beoefend speelt geen rol. De inhouden en gedachten die je zal leren kan je omzetten in iedere yogastijl.
 

Yogaschool Trikon Bloemendalestraat 111 - 8730 Beernem Telefoon: +32(0)499/38 69 03 | Websitemap