Regeneratie en meer welbehagen door het ontwikkelen van je mogelijkheden

Heilzame opbouw, fysiek en psychisch welbehagen
door het verruimen van je potentieel d.m.v. yoga

Vrijdag 17 augustus t.e.m. zondagmiddag 19 augustus 2018
Schrijf je meteen online in

Aparte dagen of halve dagen mogelijk !!!

Telkens van 9u30 tot 17u30 en op zondag van 9u30 tot 12u30
Halve dagen van 9u30 tot 12u30 of van 14u30 tot 17u30


Opbouw, regeneratie en een algemeen gevoel van welbehagen verbinden we meestal altijd met rust, vakantie en ontspanning en we vergewissen ons niet dat vooral ook het verruimen van onze mogelijkheden op diverse vlakken daartoe heel veel bijdraagt. Wanneer we op fysiek of pyschisch vlak vooruitgang maken, wanneer we nieuwe mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen. Of wanneer we nieuwe ervaringen opdoen of onze ervaringen verruimen. Regeneratie treedt ook in wanneer we een bepaald idee of gedachte kunnen omzetten tot in een esthetische lichamelijke vorm zoals bij de yoga-oefeningen. Diepe regeneratie en algemeen welbehagen staat met nieuw worden in verbinding en treedt in wanneer er iets nieuws in ons geboren wordt.

Tijdens deze dagen zullen we dus leren ontdekken hoe we onze mogelijkheden of ons volle potiëntieel kunnen aanboren en op verschillende vlakken vorderingen kunnen maken en hoe dit dan ook tot regeneratie of tot een nieuwworden kan bijdragen

Deze zomer-driedaagse is geschikt voor mensen die reeds wat ervaring hebben met yoga en die zoeken naar een goede vooruitgang en verdieping van hun yoga-praktijk. Er wordt enerzijds inhoudelijk gewerkt rond het thema en de yoga-oefeningen en anderzijds worden de yoga-oefeningen ook intensief beoefend en persoonlijk gecorrigeerd.

Dagindeling:
9u30 tot 10u30: Inhoudelijk
10u45 tot 12u30: Yogapraktijk
12u30 tot 14u30: Middagmaal en wandeling
14u30 tot 15u30: Inhoudelijk
15u45 tot 17u30: Yogapraktijk

Cursusbijdrage: 150 euro voor het geheel.
Je kan ook per dag of halve dag betalen: 60 euro/dag en 30 euro/halve dag.

Plaats: Yogaschool Trikon, Bloemendalestraat 111, 8730 Beernem.
Aangename ruime accomodatie. Makkelijk bereikbaar van de E40.

Maaltijd: Op vrijdag- en zaterdagmiddag wordt er een volwaardig vegetarisch middagmaal aangeboden. Vooraf intekenen is noodzakelijk. De maaltijden wordt ter plaatse contant betaald (niet per overschrijving) Prijs: 14 euro/maaltijd. Er kan rekening gehouden worden met eventuele voedingsallergieën. Vermeld dit bij inschrijving.