Zomer Yoga Workshops

Yoga zomerworkshops voor mensen met yoga-ervaring

Yoga workshops telkens in de voormiddag voor mensen
die hun mogelijkheden willen uitbreiden,
een goede vooruitgang willen maken in hun yoga-praktijk.
Voor matig gevorderden en gevorderden geschikt.

- zaterdag 25 juli van 9u tot 12u - schrijf hier online in

- zondag 26 juli van 9u tot 12u - schrijf hier online in

- zaterdag 22 augustus van 9u tot 12u - schrijf hier online in

- zondag 23 augustus van 9u tot 12u - schrijf hier online in
 

Telkens van 9u tot 12u

Aparte voormiddagen mogelijk

Deze yoga zomerworkshops zijn bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met yoga, gelijk welke stijl of yogarichting. Gezien de creatieve leer- en ontwikkelingsprocessen voor het bewustzijn en de geest centraal staan is de praktijk niet gebonden aan een bepaalde richting of stijl.

De workshops zijn geschikt indien je goede fysieke vorderingen willen maken in je yogapraktijk, maar ook zoekt naar meer inhoudelijke diepgang in de yogapraktijk en je zoekt naar verrijking en versterking van het eigen bewustzijnspotentieel. De yoga-asana (houdingen) zijn een ideaal werkgebied om je scheppend of vormgevend vermogen tot gedijen te brengen en om het eigen bewustzijnspotentieel met het denken, het voelen en de wil te versterken, te verruimen en te verrijken. Verder om gedachten te leren omzetten of uit te drukken in de esthetische bewegingsvorming.

Tijdens de workshops leer je ontdekken hoe je je mogelijkheden op lichaamelijk, bewustzijns- en geestelijk vlak kan verruimen en dus op die verschillende vlakken goede vorderingen kan maken. En verder hoe het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden tot een goede regeneratie en opbouw van de levenskrachten leidt.

De zomerworkshops zijn geschikt voor mensen die reeds wat ervaring hebben met yoga. Er worden diverse basisoefeningen en variaties gedaan, alsook gevorderde of matig gevorderde yogahoudingen beoefend (afhankelijk van de groep). Je leert het beeld en de betekenis van enkele specifieke houdingen beter kennen en hoe je de juiste spanningsverdeling kan opbouwen. Diverse yoga-oefeningen zullen apart gedemonstreerd worden, herhaaldelijk intensief beoefend worden en ook persoonlijk gecorrigeerd worden.

Cursusbijdrage:
- 30 euro voor een aparte voormiddag

Plaats: Yogaschool Trikon, Bloemendalestraat 111, 8730 Beernem.
Aangename ruime yogastudio. Makkelijk bereikbaar van de E40.
Bij goed weer wordt er eventueel in de vrije natuur geoefend in de directe omgeving.
In het provenciaal domein Bulskampveld te Beernem.
Je wordt vooraf verwittigd.