Boeiende en leerrijke yogascholingen voor iedereen

De hier vermelde activiteiten gaan meestal tijdens het weekend of in de verlofperiodes door en zijn bedoeld voor mensen die zoeken naar een goede vooruitgang in hun yogapraktijk en interesse hebben in een inhoudelijke verdieping van hun yogapraktijk. De inhouden die je hier leert kennen zijn geen droge theorie, filosofie of leer. Je leert veeleer diverse levenssamenhangen kennen die het bewustzijn en het sociale leven verrijken. Het zijn inhouden en gedachten die de oefeningen een diepere zin en betekenis geven, die het gewaarwordingsleven verrijken en die je ook direct leert omzetten in de oefeningen en in het sociale leven.

Yoga themadagen

Tijdens deze dagen wordt er rond een specifiek thema gewerkt. Het thema wordt zowel inhoudelijk uitgewerkt alsook in de yoga-oefeningen verduidelijkt en omgezet. Deze dagen zijn zowel voor beginners, alsook voor matig gevorderden geschikt.

Yogascholingen

De scholingen lopen meestal over meerdere weekends geen. Ze zijn vooral geschikt voor mensen die al ervaring met yoga hebben (matig gevorderden en gevorderden) en zoeken naar vooruitgang en ontwikkeling van hun mogelijkheden.

Yoga zomerstages

Tijdens de zomerperiode is er steeds een zomerstage. De yoga zomerstage is geschikt voor matig gevorderen en gevorderen. Er wordt gewerkt rond een specifiek thema die dan over de dagen geen in diverse richtingen uitgewerkt wordt en in de yoga oefeningen steeds verder omgezet wordt. De dagen kunnen ook apart gevolgd worden.

KLIK op het gewenste item in de menubalk bovenaan.