Yogastage met Heinz Grill in Italie 

Yogastage met Heinz Grill in Italië (Lundo)

Voor een kleine Nederlandstalige groep.

Van vrijdag 05 oktober tot zondag 07 oktober 2018

Yogastage ter spirituele verdieping met Heinz Grill in Noord-Italië (Lundo). Voor mensen die zoeken naar een goede vooruitgang in hun yogapraktijk, een dieper inzicht willen ontwikkelen in hun yogapraktijk en interesse hebben in de achtergronden van de individuele yoga- of geestelijke ontwikkelingsweg.

Het algemeen thema waar rond gewerkt wordt ontstaat grotendeels vanuit de interesses en vragen van de deelnemers.

Heinz Grill is spiritueel leraar en ontwikkelde gedachten en inhouden die tot een nieuwe yogawil bijdragen.

De seminaries met Heinz Grill leiden altijd tot een zeer goede vooruitgang in de oefenpraktijk, het ontwikkelen van nieuwe gewaarwordingen en nieuwe inzichten in de diepere samenhangen van de yoga-oefeningen. Er ontstaat ook meer inzicht in het vierledig mensbeeld: Ik (geest), bewustzijn (ziel), etherisch lichaam (energie) en fysiek lichaam. De stages leiden dus tot nieuwe individuele mogelijkheden en nieuwe hoopvollere toekomstperspectieven.

De stage is bedoeld voor een groep van max. ongeveer 20 personen. Ik zorg voor de organisatie, de begeleiding en de vertaling ter plekke.
We vertrekken op vrijdag 05 oktober 2018 in de voormiddag met het vliegtuig vanuit Charleroi naar Treviso (Venetië). We keren terug op zondagavond 07 oktober met de laatste vlucht.
De richtprijs voor het seminarie is 125 euro
+ kosten voor de vertaling en begeleiding; 75 euro
+ kosten organisatie; 15 euro. 
+ overnachting en B&B; 90 euro voor 2 nachten

Je moet ongeveer 600 euro rekenen voor de totale kosten. Seminarie, vliegtuig, parking, verplaatsing in Italië, overnachting, eten, … . Deze totale prijs hangt sterk af van de prijs voor het vliegtuigticket (= variabel).

Indien interesse kan je mij graag contacteren.

Website Heinz Grill: https://heinz-grill.de/nl/

Yogaschool Trikon Bloemendalestraat 111 - 8730 Beernem Telefoon: +32(0)499/38 69 03 | Websitemap