Zomer yoga workshops

Yoga zomer intensief voor gevorderden

Verruim je mogelijkheden

Yoga workshops telkens in de voormiddag voor gevorderden en matig gevorderden
die goede vooruitgang willen maken in hun yoga-praktijk.
Aparte voormiddagen mogelijk.

- donderdag 11 t.e.m. zondag 14 juli 2019 Schrijf je online in

- donderdag 15 t.e.m. 18 augustus 2019 Schrijf je online in

Telkens van 9u tot 12u30
Aparte voormiddagen mogelijk

Deze yoga zomerworkshops zijn bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met yoga, gelijk welke stijl of yogarichting. Het leer- en ontwikkellingsproces voor het bewuszijn en het sociale leven van de yogapraktijk staat in het middelpunt en daarom is de praktijk niet gebonden aan een richting of stijl.

De workshops zijn geschikt voor mensen die goede vorderingen willen maken in hun yogapraktijk, die ook zoeken naar inhoudelijke verruiming en verder ook zoeken naar mogelijkheden om het eigen bewustzijnspotentieel te versterken en te scholen. De yoga-?sana (houdingen) zijn een ideaal werkgebied om je vormgevend geestesvermogen tot gedijen te brengen, om je bewustzijnsleven te sterken en te verrijken, om de diverse energieën (prana, etherkrachten) goed te leren opbouwen en om dit allemaal een esthetische uitdrukking te geven in het bewegingsleven of de fysieke yogahoudingen.

Tijdens deze dagen zullen we dus leren ontdekken hoe we onze mogelijkheden op lichaamelijk, bewustzijns- en geestelijk vlak kunnen verruimen en dus op die verschillende vlakken goede vorderingen kunnen maken. En verder hoe het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden tot een goede regeneratie en opbouw van de levenskrachten leidt.

Deze zomer-voormiddag vierdaagse is dus geschikt voor mensen die reeds ervaring hebben met yoga en die zoeken naar een goede vooruitgang in hun yoga-praktijk en ook naar meer inzicht en inhoudelijke verruiming  Er wordt enerzijds inhoudelijk gewerkt rond de yogapraktijk en bepaalde specifieke yogahoudingen en anderzijds worden de yoga-oefeningen ook intensief beoefend en persoonlijk gecorrigeerd.

Dagindeling:
9u tot 9u50: Inhoudelijk, opbouw van gedachten voor de daaropvolgende yogapraktijk
10u tot 12u30: Yogapraktijk

Cursusbijdrage:
- 130 euro voor de 4 halve dagen integraal (= 32,50/voormiddag)
-  36 euro per afzonderlijke voormiddag.
Schrijf online in, indien je inschrijving via de link niet lukt dan kan je mij ook een mail sturen met je gegevens: info(at)yogaschooltrikon.be

Plaats: Yogaschool Trikon, Bloemendalestraat 111, 8730 Beernem.
Aangename ruime accomodatie. Makkelijk bereikbaar van de E40.
Bij goed weer wordt er eventueel in de vrije natuur geoefend.

  

Yogaschool Trikon Bloemendalestraat 111 - 8730 Beernem Telefoon: +32(0)499/38 69 03 | Websitemap