VIDEO – Praktische, holistische en spirituele gedachten omtrent de vaccinaties

Een heel interessant interview met Dr. Jens Edrich waarbij praktische en holistische gedachten omtrent de huidige inentingen aan bod komen.
Het zijn gedachten die niet zozeer plat voor of tegen zijn maar de zaken in een ruimtere context willen plaatsen. Het zijn gedachten waardoor we zelf een ruimere aanschouwing omtrent de zaken kunnen ontwikkelen. Gedachten die we verder zelfstandig kunnen doordenken zodat we een eigen beoordeling kunnen ontwikkelen in plaats van suggestief en moraliserend eenzijdig bepaald te worden door de media die eigenlijk non-informatie verspreiden.


Dr. Jens Edrich spreekt o.a. over het onderscheid tussen m-RNA en antigeen inentingen alsook over de te verwachten auto-immuniteitreacties. Verder legt hij een interessante link tussen de inenting en het ontstaan van een nieuwe golf.


Zoals ik al beschreef gaat het niet zozeer louter om voor of tegen zijn maar het zelf leren onderzoeken, zelf waarnemingen en voorstellingen vormen op basis van gedachten in dergelijke video’s die je niet in de media zal zien verschijnen. Deze gedachten en deze informatie wordt ons zelf bewust onthouden door de politiek en de media, zodat de mens geen zelfstandig oordeel kan ontwikkelen, geen zelfstandig en vrij denkend individu kan worden.


De Nederlandse ondertiteling kan ingesteld worden rechts onderaan de video bij “instellingen” en dan verder onder “ondertiteling” kun je de taal “Nederlands” kiezen.

Share on facebook
Delen op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *