Yoga- en leerschool Trikon

YOGA OP AANVRAAG

Yogalessen op aanvraag voor verenigingen, organisaties en bedrijven

Yogalessen op maat

Yogaschool Trikon biedt yogalessen op aanvraag en volledig op maat aan voor bedrijven, diverse organisaties of verenigingen, voor scholen, voor yogascholen/studio’s, voor sportclubs, …. Verder ook lessen in het kader van teambuilding of lessen in het kader van een bepaald event.

Er kunnen eenmalige introductie yogalessen aangeboden worden, alsook een reeks yogalessen of een doorlopend wekelijks aanbod. Dergelijke lessen zijn vooral overdag tijdens de week, alsook tijdens het weekend mogelijk. Tarieven op aanvraag.

Voor wie?

Als bedrijfsleider besef je dat de fysieke gezondheid en mentale kracht en weerbaarheid van je werknemers heel belangrijk zijn voor een goede werkspirit en goede prestaties op de werkvloer. Een uurtje yoga per week kan hier veel toe bijdragen.
Yoga bevordert namelijk de fysieke gezondheid en conditie, bouwt de vitaliteit op, werkt preventief tegen vermoeidheid, burn-out en depressie, en verhoogt ook de mentale veerkracht, de positieve en productieve ingesteldheid en verder het concentratievermogen. Yoga leidt tot een goede houding en minder rugproblemen.

Wanneer je een yogasessie of yogareeks binnen je bedrijft aanbiedt dan zullen de werknemers dit heel vlug als iets heel heilzaam en opbouwend ervaren en zullen ze ook aangespoord worden om na een kennismakingsles of een reeks yogalessen verder dergelijke lessen te volgen in hun buurt. Je kan natuurlijk ook direct opteren om doorlopend wekelijks een yogales in je bedrijf te laten doorgaan, bijvoorbeeld over de middag of op een ander geschikt moment. Vergeet in ieder geval niet zelf mee te doen! Want ook voor bedrijfsleiders en managers is yoga natuurlijk uitermate geschikt.

Als je als vereniging een yogales wil inplannen voor je leden of in het kader van een bepaald event kan je ook bij ons terecht. De introductielessen zijn voor iedereen toegankelijk en zeer concreet georiënteerd. Er worden heel herkenbare gedachten aangereikt tijdens de oefeningen en er is in ieder geval geen speciale lenigheid of behendigheid voor nodig. De lessen zijn voor iedereen geschikt en worden op maat van de deelnemers gegeven.

We bieden op vraag ook lessen aan voor kinderen en jongeren voor scholen e.d.. Dit kan om een eenmalige les gaan in het kader van een bepaald thema zoals gezondheid en ontspanning, of een reeks lessen voor de leerlingen.

Heb je een eigen yogaschool of yogastudio en wil je eens een gespecialiseerde gastleraar uitnodigen om rond een bepaald specifiek thema of rond bepaalde oefeningen één of meerdere lessen te geven voor je eigen leerlingen. Gezien mijn vele jaren studie en ervaring kan ik zeer vakkundig en concreet rond verschillende yoga-oefeningen en thema’s werken. Belangrijk in mijn lessen is dat er niet gewoon diverse yogahoudingen gedaan worden, maar dat iedereen goede vorderingen kan maken en dat hij/zij nieuwe zaken ontdekt en leert. Dus algemeen dat er vooruitgang geboekt worden in een yogasessie. Ik ben ook zeer goed onderlegd in het individueel corrigeren van yogahoudingen. Mijn lessen zijn dus steeds zeer leerlijk, concreet en tegelijk licht en luchtig. Er kunnen zowel gewone yogalessen of langere yogaworkshops voorzien worden.

Yoga vormt een goede basis voor het beoefenen van sport. Ik speel zelf tennis en bemerk hoe de yoga-oefeningen een uitstekende basis vormen voor de soepelheid en lichtheid waarmee gesport kan worden, waardoor er minder blessuregevaar is en er minder onnodige kracht verloren gaat. Verder worden de mentale concentratie, alsook de mentale weerbaarheid, de mentale rust en het overzicht bevorderd. Er kunnen losse eenmalige sessies of meerdere sessies voor sportclubs aangeboden worden, zowel voor de jeugd alsook voor volwassen.

Tarieven

Deze kan je gewoon vrijblijvend aanvragen via het contactformulier of stuur een mail naar info(at)yogaschooltrikon.be

Voor regio Brugge, Oostende, Torhout en Ieper kan ik helpen uitkijken voor een geschikte ruimte, indien je er zelf geen hebt.