Yoga- en leerschool Trikon

Zomer yoga training 2023

YOGA ZOMER TRAINING 2023

4 voormiddagen: 12, 13, 14 en 15 augustus 2023

Aparte voormiddagen mogelijk (minimum twee)

Telkens van 9u tot 12u

Meerdaagse intensieve asana training
Alle niveaus.
Gelijk welke yogastijl je normaal beoefent.
Niet geschikt voor volledige beginners!

Yogaschool Trikon:
Bloemendalestraat 111, 8730 Beernem

Deze yoga-training is heel geschikt voor iedereen die op diverse vlakken goede vorderingen wil maken in de yogapraktijk. De training is bedoeld voor mensen die al yoga beoefenen: matig gevorderden tot gevorderden.
 
Je leert de diverse yogahoudingen actief en inhoudelijk vormgeven. Iedere yogahouding of bewegingsvorm draagt een welbepaalde inhoud en logica in zich. Ze draagt ook een welbepaalde gevoelsdimensie in zich. Indien we meer voorstelling voor het idee en de logica van de yogahouding ontwikkelen, dan zullen we geleidelijk aan ook meer gevoel voor de betreffende bewegingsvorm ontwikkelen. Indien we nu voor de bewegingsvorm meer gevoel verkrijgen, dan zullen we ze van daaruit ook vrijer en esthetischer kunnen uitvoeren.
 
Tijdens deze zomer yogatraining zullen we diverse yogahoudingen ritmisch en herhaaldelijk uitvoeren zodat we geleidelijk aan meer voorstelling en gevoel voor de afzonderlijke bewegingsvormen ontwikkelen. Op die manier zal je vorderingen maken in de betreffende houdingen, respectievelijk het logisch idee en de gevoelsdimensie van de yogahouding leren omzetten of esthetisch tot uitdrukking leren brengen.
 
Iedere yogahouding draagt een welbepaalde gedachte-inhoud en gevoelsdimensie in zich die de beoefenaar in de bewegingsvorm tot uitdrukking leert brengen.

PRAKTISCHE GEGEVENS

Locatie: Yogaschool Trikon
Bloemendalestraat 111 – 8730 Beernem
Makkelijk te bereiken vanaf de E40.

Data: 12, 13,14 en 15 augustus 2023
Uren: Telkens van 9u tot 12u
 
Cursusbijdrage: 120 euro
Aparte voormiddag: 35 euro (minimum twee volgen)